БАСКСКИЙ ПИРОГ (PIE CRUST+PASTRY CREAM AS FILLING)
ФРУКТОВО-КРЕМОВЫЙ ПИРОГ
ЛИМОННЫЙ
ПИРОГИ С ОВОЩАМИ (НИКА БЕЛОЦЕРКОВСКАЯ)
HARVEST TART
ШАРЛОТКА
ГРУШЕВЫЙ ТАТЕН
ЯБЛОКИ БЕЛОНИКА
СЛОЕНЫЙ ЯБЛОЧНЫЙ
КОФЕЙНО-МЕДОВЫЙ ПИРОГ
BEET CAKE WITH CHOCOLATE (BEET PUREE)
МЕДОВЫЙ КЕКС
СЛИВА БИСКВИТ
Orange Cake
КЕКСЫ: ПЮРЕ МУКА МОЛОКО РАСТ МАСЛО ЯЙЦО
ШОКОЛАДНЫЕ КЕКСИКИ
ИДЕАЛЬНЫЕ КЕКСИКИ
ЦЕЛЬНОЗЕРНОВЫЕ КЕКСИКИ
МНОГО ШОКОЛАДА
БАНАНОВЫЙ ХЛЕБ
БАНАНОВЫЙ ХЛЕБ
ГРУШЕВЫЙ ХЛЕБ
ЛЕГКИЙ КЕКС
КЕКС С СУХОФРУКТАМИ
ЙОГУРТОВЫЙ КЕКС
ЙОГУРТОВЫЙ
ВАНИЛЬНЫЙ КЕКС
ШОКОЛАДНЫЙ КЕКС
КЕКС С ЦИТРУСОВЫМИ
ЯИЧНЫЙ НАПОЛНИТЕЛЬ
ОСНОВА ДЛЯ ТАРТА
CHICAGO TART
ТАРТ С ОРЕХОВОЙ НАЧИНКОЙ И ФРУКТОМ
II Note: Instead of plums, any berries, fruits or vegetables (like rhubarb) can be used. Adjust the sugar accordingly.
РИСОВЫЙ ТАРТ
ТАРТ СО СЛИВОЙ И ФУНДУКОМ
ТАРТ ЛИМОННЫЙ
ЛУКОВЫЙ ТАРТ
ФРУКТОВО-КРЕМОВЫЙ ПИРОГ
ЛИМОННЫЙ
ПИРОГИ С ОВОЩАМИ (НИКА БЕЛОЦЕРКОВСКАЯ)
HARVEST TART
ШАРЛОТКА
ГРУШЕВЫЙ ТАТЕН
ЯБЛОКИ БЕЛОНИКА
СЛОЕНЫЙ ЯБЛОЧНЫЙ
КЕКСЫ
A “Healthier” Carrot Cake
ПИРОГ ИЗ КУКУРУЗНОЙ МУКИ
КОФЕЙНО-МЕДОВЫЙ ПИРОГ
BEET CAKE WITH CHOCOLATE (BEET PUREE)
МЕДОВЫЙ КЕКС
Swedish Chocolate Cake
BISQUITE PIE
КЕКСЫ: ПЮРЕ МУКА МОЛОКО РАСТ МАСЛО ЯЙЦО
ШОКОЛАДНЫЕ КЕКСИКИ
ИДЕАЛЬНЫЕ КЕКСИКИ
ЦЕЛЬНОЗЕРНОВЫЕ КЕКСИКИ
МНОГО ШОКОЛАДА
БАНАНОВЫЙ ХЛЕБ
БАНАНОВЫЙ ХЛЕБ
ГРУШЕВЫЙ ХЛЕБ
ЛЕГКИЙ КЕКС
КЕКС С СУХОФРУКТАМИ
ЙОГУРТОВЫЙ КЕКС
ЙОГУРТОВЫЙ
ВАНИЛЬНЫЙ КЕКС
ШОКОЛАДНЫЙ КЕКС
КЕКС С ЦИТРУСОВЫМИ
ТАРТЫ
ЯИЧНЫЙ НАПОЛНИТЕЛЬ
ОСНОВА ДЛЯ ТАРТА
Пирог с луком и яйцом
CHICAGO TART
ТАРТ С ОРЕХОВОЙ НАЧИНКОЙ И ФРУКТОМ
Plum Tart
The dough:
150g soft, salted butter
3 dl (1 1/5 Cup) wholegrain spelt
1 dl (2/5 Cup) white (semi-coarse) spelt
2 teaspoon baking powder
2 dl (4/5 Cup) raw sugar
½ dl (1/5 Cup) sour cream
- Crumble the butter and dry ingredients with your fingers
- Take aside about 2 dl of crumble for the top of the tart
- Add the sour cream, mix quickly
- Wrap it in a plastic film
- Place it in the refrigerator for 30 minutes or longer
- Roll out the dough between two baking sheets
- Place it on a tart form
- Fill with the plums
- Pour the sugar mixture (recipe below) on the top
- Sprinkle with the rest of the crumbs
- Bake
On the top:
10-12 plums
½ dl raw sugar (add sugar if the plums are sour)
1 tsp cinnamon
¼ tsp ginger powder
¼ tsp nutmeg powder
Zest of two oranges
2 tsp potato starch
½ dl lemon juice
(Extra crumble that is put aside)
- Wash the plums, cut in half and take out the seeds
- Cut each half into four wedges
- Place the wedges skin side down on the dough in circles, starting from the outer edge of the form
- Mix sugar, spices, starch, zest and juice in the blender until superfine
- Pour evenly on the top of the plums
- Sprinkle the top with the crumble that is put aside
- Bake in 200 C about 30 minutes or until the tart has a beautiful colour
I Note: Even if you use only wholegrain flour, the tart will be soft. The flour has to be freshly milled and good quality. You may replace spelt with wheat.
II Note: Instead of plums, any berries, fruits or vegetables (like rhubarb) can be used. Adjust the sugar accordingly.
ЛУКОВЫЙ ТАРТ
No comments:
Post a Comment